Parfüm utánzatok

Tisztelt hirdetők!

Masszázzsal foglalkozik? Legyen az hagyományos, speciális, thai, vagy érzéki, netán erotikus? Masszázs eszközzel, kellékkel kereskedik, van ilyen terméke eladó? Állást kínál?

A topmasszázs portálon ingyen adhatja fel hirdetését, mindenfajta kötelezettség nélkül!

Nincs más dolga, mint a hirdetés feladása menüpontra kattintania, ott kiválasztania a megfelelő rovatot, és feltöltheti hirdetését, melyhez maximum 3db fényképet csatolhat hozzá. Az ön hirdetése azonnal felkerül a portálra a megfelelő rovatba. Kérjük mindíg a megfelelő rovatot válassza ki szolgáltatása alapján. A hirdetés megjelenési ideje nincs korlátozva,  de belépés után bármikor tudja módosítani, vagy akár törölni. Az új apróhirdetések a lista elejére kerülnek, ezért esetleg érdemes bizonyos időközönként újra feltenni hirdetését, természetesen szintén ingyen, mert ekkor bizonyosan többen önre találnak. Minden új hirdetés automatikusan, és szintén ingyenesen, a főoldal és az összes hirdetési oldal tetején található "új hirdetések" modulban is helyet kap. Itt összesen maximum 4db hirdetés szerepel állandó jelleggel.

Miért jó ez nekünk?

Mert hozzájárulunk a kifejezetten masszázs tevékenységet folytató, hírdető és kereső emberek egymásra találására. Mert kell egy portál, ahol esetlegesen anyagiaktól mentesen lehetőséget biztosítsanak a hirdetőknek. Természetesen a későbbiek során állandóan megjelenő hirdetési modulokban kiemelt hirdetéseket is biztosítani fogunk, így fedezzük majd a honlap fenntartását.

Mire vár?

Adja fel hirdetését most!

Amennyiben kiemelt hirdetésben szeretne megjelenni, a médiaajánlatban találhat bővebb információt.

 

A topmasszázs csapata