Parfüm utánzatok

Reiki gyógy, Reiki, Thai, Meridian masszás

Hirdetések:  Jade

JADE-HARMÓNIA-PÉCS - számla képes szolgáltatás
Reiki Mester, Tisztán érző, és látó vagyok. Reiki gyógy, Reiki , Thai, és szeretet masszőr.
.Nem vagyok jós, és az utad egyedül járod, azonban, ha megakadsz,ha problémáid vannak, a lelked beteg , és akkor a tested is az lesz.Így én mind kettőt kezelem.Van ki gyógyulni, van ki pihenni a csendembe tér be hozzám, és vannak kik még vidékről is megtalálnak, az említett dolgokért vagy ép mert tanácsra van szükségük.Nem kell hogy higgy bennem, gyere el, és tapasztalj!Megtalálható vagyok,Jade-Harmónia néven A Facebookon, a google+ a Pinterest, illetve az Instagram, és a Linkedin oldalon, egy két segítő videót a Youtubon is találsz.Várom hívásod szeretettel!
Reiki, Reiki gyógy, Thai, és szeret masszás.A hangulatos óra az illatokról, a finom mozdulatokról és a pihenésről gyógyulásról szól, NEMTŐL, ÉS KORTÓL FÜGGETLENÜL! Életmód tanácsadás. HÉTKÖZNAP: 9:00:00-20:00
HÉTVÉGÉN :10:00-20:00 időpont kérés, és bejelentkezés, 06305260089 VÁROM A MÁR NÁLAM JÁRT ÉS LEENDŐ VENDÉGEIMET NAGYON SOK SZERETETTEL, ÉS FIGYELEMMEL!
Nálam vásárolható illetve rendelhető kézzel készített amulettek, melyeket úgy a lakásban is el helyezhetőek, ill.: Könnyed súlyuk miatt magadnál is hordhatod.Áruk:
kicsi300
Közepes:500
nagy 800
Én nem dolgozom magas áron, nekem az a lényeg, vendégeim, elégedetten távozzanak, és mosolyogva térjenek vissza, tudván, mindenre van megoldás.

Kapcsolat:

Pécs
06305260089
Üzenet Küldése
Reiki gyógy, Reiki, Thai, Meridian masszásReiki gyógy, Reiki, Thai, Meridian masszásReiki gyógy, Reiki, Thai, Meridian masszás