Parfüm utánzatok

Energetizáló,tisztító masszázs bárkinek:)

Hirdetések:  Ket

Én egy okleveles masszőz és spiritiszta vagyok. Olyan lazító, frissítő, energetizáló masszázst végzek, ami kezdetben lehet úgy tűnik, hogy bárki megtudja csinálni.

A különlegessége abban rejlik, hogy amíg fizikálisan a test ellazul, közben az általam közvetített energia megtisztítja a felesleges negatív energiáktól, és ezáltal egy folyamat indul el a test és a lélek harmonizálására.

Nincs olyan, hogy mindenki ugyanazt érzi közben. De utána érzékelhető lesz a hatás. Lehet lelkileg érzi magát könnyebbnek, lehet, hogy fizikailag, netán mindkettő. Ez mindenkinél más lehet.

Az energia amit közvetítek nem az enyém. A felsőbb, tisztább régiókból kérem.


Egy csöppet sem kell megijedni! Nem elvarázsolom Önt :D!

Csak segítek egy kellemes masszázs mellett megtisztítani olyan energiáktól,lényektől (szellemek), amik hátráltatják magánéletében, munkájában.


Biztos érezte már azt, hogy mintha ülne valaki Önön,szinte érezte a súlyát. Ezek a lények szívják az Ön energiáját és olyan dolgokat is ránk ragaszthatnak, amit egyáltalán nem szeretnénk. Hatással lehetnek viselkedésünkre,gondolkodásunkra is.


Állandó tisztítást igényel, mert bárhol ránk ragadhatnak ezek a lények. Sajnos újra és újra. Örökös védelmet nem lehet ellenük készíteni....Pedig jó lenne. És a lakásunkban is megtelepedhetnek.

Persze erről lehetne még beszélni sokat :)! De remélem még nem ijedt meg tőlem teljesen :)!


Ha nem, akkor keressen fel bátran! :)

Ha nem kéri a masszázst, csak az energetikai tisztítást, az is megoldható.

Helyszín : a 20. kerület vagy akár ott, ami Önnek megfelelőbb (kiszállás plusz pénz).


-Masszázs : 3500 Ft


-Tisztítás : ebben benne van a csakrák, szervek állapotfelmérése, aura átnézése, mindezek energetizálása.


És mindezt a tisztítást az Első alkalommal INGYEN végzem:)! Utána minden alkalom Csak 2500 FT! (ha masszázshoz kéri, akkor csak plusz 1000 Ft a masszázs díján felül!)


Jöjjön el és én amiben tudok segítek :)!


Remélem hamarosan vendégeim körében üdvözölhetem :)


További Szép napot kívánok! :)


Béke és Szeretet! Ket
'Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Összeolvasztja az embereket, ledönti a köztük lévő falakat jobban, mint bármi más, és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van, csodát tévő energia.

Kapcsolat:

Budapest
0670-603-12-94
Üzenet Küldése
Energetizáló,tisztító masszázs bárkinek:)Energetizáló,tisztító masszázs bárkinek:)