Parfüm utánzatok

PESTI LÁNYOK! FIGYELEM! GONDOLKOZZ EL RAJTA!

Hirdetések:  inkamassage1

Sziasztok Csajszikák!

HA UNOD, HOGY NINCS MUNKÁD, MERT ZSÚFOLT PESTI HELYEN KÉNYSZERÜLSZ DOLGOZNI ÉS "ÖLITEK" EGYMÁST A VENDÉGÉRT, AKKOR GONDOLKOZZ EL EZEN A LEHETŐSÉGEN! SZŰZ TERÜLETEN, NEM PESTEN, VIDÉKI NAGY VÁROSBAN KÍNÁLOK MUNKÁT, DEBRECENBEN! NINCS KONKURENCIA, VAGY CSAK 1-2, AZ SEM OLYAN SZÍNVONALÚ, ÍGY EROTIKÁBAN IS KEVESEBBET VÁLLALHATSZ, NEM MEGY TÖNKRE A LELKED! 1 HÉT UTÁN VETTEM LE A FRANCIÁT, KÖLCSÖNÖSSÉGET A LEVEZETÉSEIM LEHETŐSÉGEI KÖZÜL, 11/2 HÓNAPJA DOLGOZOM ITT CSAK LINGAMMAL, INTIM-CSÚSZKÁVAL, PROSZTATA-MASSZÁZZSAL és nem győzök dolgozni, 3 nagy oldalon hirdetve, ami mellesleg töredéke a pesti hirdetésköltségeknek!Nem mellesleg, a vidéki Vendégköröm sokkal tisztelettudóbb, többet jattol és értékeli a rendes, lelkiismeretes munkát! Ezt is tapasztalatból állítom! Szóval érdemes átgondolni, hogy görcsölsz-e tovább a dzsumbujban, vagy lépsz, hogy KERESSÉL!

Csinos, ápolt Kolléganőimet keresem hosszútávra tervezve, megbeszélt, korrekt feltételekkel! Én magam is a szakmában dolgozom 6 éve, nem csak "ugatok", mint a többi, lehúzós főnök-csaj. Pesten 3 Saloonom is volt és sikeresek voltunk az égiszem alatt, mert én adok a hirdetések színvonalára, fotózásra, telefon felvételére, egyszóval mindenre, amitől azzá válik a Munkánk! Kerestek is a "lányaim", folyamatosan fejlesztettük egymást massage-ban is.. SZÍNVONALAS HELYET SZERETNÉK, AMI MÉG NINCS DEBRECENBEN, hogy a Vendég elégedetten távozzon és visszajárjon, mert ez lenne a hosszútávú cél! Higiénia, NEM LEHÚZÁS, magas-szintű massage-tudás, AMIRE IGENIS LENNE IGÉNY DEBRECENBEN! BENNLAKÁS TERMÉSZETESEN MEGOLDOTT! Ha szeretnél ehhez a színvonalas Csapathoz tartozni, nem marakodni, egymást fúrni, hanem diszkréten, egymást segítve SOK PÉNZT KERESNI, ÜGYESEN, MINIMÁLIS EROTIKÁT BEVÁLLALVA, akkor hívj a 06/70/-658-2734-es számon, vagy írj az inka.massage1@gmail.com-ra! /Sokat dolgozom, ha nem vagyok elérhető, írj Vibert, vagy Smst!/

Köszönöm, PUSZILLAK BENNETEKET: InKa

Kapcsolat:

DEBRECEN
06706582734
Üzenet Küldése
PESTI LÁNYOK!  FIGYELEM! GONDOLKOZZ EL RAJTA!PESTI LÁNYOK!  FIGYELEM! GONDOLKOZZ EL RAJTA!PESTI LÁNYOK!  FIGYELEM! GONDOLKOZZ EL RAJTA!