Parfüm utánzatok

Szakszerü kényeztetés...mert megérdemled

Hirdetések:  Rebecca

"Macskanő vagyok, nálam az élet varázsa... Illatom nem parfüm, hanem a bőröm frissessége, nedveim üde
érzete, leheletem könnyedsége. Erőm a szemeim mélyrehatósága, bőröm simasága, testem szorító feszessége...
Nőiességem, teljességem az érzékeim vadsága, karmaim bántó cirógatása, nevetésem csilingelése. Vonzásom a
meghallgatás művészete, a kimondás képessége, az érzékenység kiváltsága. "
Képzett masszőrlány vagyok, tehát nálam egy erotikával jócskán megfűszerezett igazi tetőtől talpig masszázsra számíthatsz, amit tényleg úgy tanultam. Lakásomban mindíg tisztaság, és törődés fogad. Nálam nincs futószalag munka, a maximális időt és figyelmet szentelem Neked, és nem találkozol koszos lepedőkkel!
Én igazi glamour lány vagyok, sok időt fordítok az igényes megjelenésemre, rendszeresen fodrászhoz, edzeni és szolizni járok, emelett pedig mindíg a minőségre törekszem a munkámban is, ezért az áraim nem a legolcsóbbak, kérlek ennek tudatában telefonálj!

TObb féle erotikus masszázsprogrammal várlak, hagyományos és csuszka variácioim közül válogathatsz, azonban ezek minden esetben erotikus masszázsról testi-lelki kényeztetésről szólnak, NEM TARTALMAZNAK aktust.
STUDIOM MASSZÁZSPADDAL ÉS TATAMIVAL IS FELSZERELT, kérlek ha az utóbbit szeretnéd igénybe venni, akkor jelezd nekem telefonban, és igy készülök érkezésedre....
Szerettelel várlak!!! Rebeka

Kapcsolat:

SOPRON
06705180706
Üzenet Küldése
Szakszerü kényeztetés...mert megérdemledSzakszerü kényeztetés...mert megérdemledSzakszerü kényeztetés...mert megérdemled