Parfüm utánzatok

Complex.Massage

Hirdetések:  Joe Massaggio

Napsugarat és szenvedélyt viszek… Gyönyört és felüdülést testednek, lelkednek!
A kínálat… A pezsgős, Az olajos, A Complex.

Olajos

Édes nemes teljes testmasszázs enyhén erotikusan és forrón… mélyen és alaposan. Lassú érzéki érintésekkel, kellemesen erős izomzati gyúrással, selymes meleg simításokkal, szakértelemmel és kifinomult tapasztalattal kilencven percben. Ez kell a Nőknek, Imádni fogod!

Pezsgős

Itt pezsgővel érkezem és nincs kec-mec… tudom a vágyad és hamar elcsábítalak, édesen érintelek, bizsergetlek, elismerő mosolyokat csalok, vágyat keltek tüzet hozok. Én Akarlak, Te kívánsz… a szikrából láng lesz… a csókból szoros egybeolvadás… a vágyból feszes beteljesülés… heves testi, lelki kielégülés… ölelés, pihenés… sok apró selymes simogatás és érintés. Bókok és édes csevej egy, kettő, vagy három órában Veled! Ha kell a tűz…ha akarod a szenvedélyt… vagy csak ha éppen kedved támad!

Complex

Ebben minden benne van, kezdve egy alapos, kellemes teljes test masszázzsal. Átjárva minden egyes erogén zónát, izomzatot, energia pályát hason és háton. Érezheted milyen az amikor tested mindenhol megfelelően érintve van, tudni fogod milyen az Én yoni masszázsom, átéled forró kezem szeretetét, testem rezgését. Új ingerek, izgalmak érnek és nem állsz meg Velem a gyönyör kapujában. Itt három órában minden csak Rólad szól és érted van!

Kezdetben csak játszom. Becserkészem... levadászom. Nem rohanok ajtósul a házba, lassan közelítek és puhán. Csak úgy mellesleg megérintelek, mögéd állok, nyakadba csókolok és a tenyerem szikrát csihol a Tiedben. Én nem sietek, tudom, hogy idő kell a vágyhoz, megvárom míg megszűnik körülötted a Világ és már csak engem látsz, csak arra vágysz. Nem veszem el, mert örömmel odaadod. Nem eltűrsz, hanem befogadsz. Ölelésem visszafogott és meleg, úgy kúszik végig a testeden mint a napfény, lágyan finoman.
Lelkedet ápolom, szeretem, megvidámítom. Csak egy igazi Nő kell ehhez és egy férfi, aki a Nőket érti!
Ha már nagyon nagy lánggal él a szenvedély, akkor jöhet a szex, hogy befejezze a táncot, de soha nem az övé az első lépés!Complex massage for Woman!
Initially, I play. First I scout, then I catch you. There is no rush, I touch you softly, and slowly. Just the way I touch you, I stand behind you, kiss your neck from behind. I struck sparks in your hands and soul. I do not hurry, I know it takes time to raise desire. I wait till the rest of the world disappears around you, and you want only me. I do not take anything, you are the one, who voluntarily gives me yourself. Feel the desire, when you desperately want me, you can get me. I give you a moderate and warm embrace, it creeps through your body like the sun, gently and smothly. I take care of your soul, and make you happy.
Only a real woman needs for this miracle, and a man who truly understands women!
There are several variations of massage you get, even in your home or hotel room!

Kapcsolat:

Budapest
302031093
Üzenet Küldése
Complex.MassageComplex.MassageComplex.Massage