Parfüm utánzatok

Erotikus masszázs..

Hirdetések:  Titty

Téged várlak, ha kevés szabadidővel rendelkező, de magánéletében környezetére, ill. önmagára is igényes, diszkrét férfi vagy. Ha egy olyan masszőz hölgyet keresel, akinek a magánéletben is szívesen udvarolnál, és jól esne vele egy kis érzéki kalandozás az erotika világában, akkor jó helyen keresel.
Fiatal korom ellenére, gyakorlott masszőzként tisztában vagyok nőiességemmel. Gondosan kiválasztott, erotikus vonzerőt biztosító fehérneműim, karcsú alakom a nőiesség rutinjával párosulva valóban érzéki vonzó nővé varázsol. Tisztában vagyok azzal, hogy mit kell felvennem ahhoz, hogy már megérkezéskor úgy érezd, végre hazaérkeztél..
Ha belefáradtál a hétköznapi terhek elviselésébe, gondok nyomasztanak, kiszabadulnál az otthoni mókuskerékből, és szeretnél egy nagyon kellemes érzéki masszázst egy 20-as évei közepén járó nagyon csinos hölgytől, szeretettel várom hívásod. Velem maximálisan elengedheted magad, kényelemben élvezheted a nálam töltött idő minden percét.
Nagyon diszkrét bejutást biztosító, az Andrássy útnál lévő exkluzív apartmanomban egyedül fogadlak, hogy a velem töltött időben maximális kényeztetést biztosíthassak számodra. Amennyiben gépkocsival érkezel, a parkolás az apartman közvetlen közelében lehetséges.

Kérlek, hogy csak hívószám kijelzéssel keress, mert telefonom a szám nélkül érkező hívásokat automatikusan vissza utasítja.

Puszi

Reni

Kapcsolat:

Budapest VI.
06303019581
Üzenet Küldése
Erotikus masszázs..Erotikus masszázs..Erotikus masszázs..