Parfüm utánzatok

massage666.com

Hirdetések:  massage666.com

Budapesten jelenleg öt exkluzív masszázsszalonban fogadjuk vendégeinket, amelyekben a hét minden napján, egységesen magas színvonalon kínáljuk masszázsszolgáltatásainkat, gyönyörű, fiatal és szakképzett masszőzeink által.

Masszázsszalonjaink lefedik a teljes masszázs palettát:
Érdemes kipróbálnia az elegáns és barátságos 1.-es szalonban a 4 kezes masszázst, vagy szívesen látjuk párjával illetve barátaival a legnagyobb szalonunkban a Haris közben. Amennyiben teljes diszkrécióra vágyik, akkor ajánljuk figyelmébe a „jelzés nélküli” 3.-as szalonunkat ahol az erotikus masszázs minden dimenzióját megtapasztalhatja. 4-es szalonunkban folyamatos akciók és minden héten más-más masszőz várja a kíváncsibb természetű vendégeinket. Szakképzett, okleveles gyógymasszőzeinktől akár 30 perces láb masszázst is kérhet az 5.-ös szalonunkban.
Szalonjaink külön tematikára épülnek, de elsődleges célunk, hogy vendégeinket erotikus
masszázsszolgáltatás terén minden szalonunkban maximális színvonalon kiszolgáljuk.

A massage666.com szalonjai eltérően más erotikus masszázst kínáló helyekkel, nem szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Nálunk a masszázson, a tantra masszázson és a kényeztetésen van a hangsúly. Masszőzeink mindegyike magasan képzett, tanult, okleveles masszőz.

Masszázsszalonjaink azon kevés budapesti szalonok közé tartoznak, ahol a masszázs és érzéki masszázs szolgáltatások folyamatosan ellenőrzött minőségben, maximális diszkrécióval, és hivatalosan működnek. Vendégeink zavartalan kikapcsolódásáról a minden igényt kielégítő elegáns szalonjainkban a kivételesen szép és szakképzett, fiatal masszőzök gondoskodnak.

Ízelítő masszázsprogramjaink közül:
Lingam/jóni masszázs
Négykezes masszázs
Masszázs pároknak
Masszázs barát kedvezménnyel
Masszázs franciás kényeztetéssel
Személyre szabott masszázsvariációk

Webcím: massage666.com

Kapcsolat:

Budapest
Üzenet Küldése
massage666.com