Parfüm utánzatok

Energetikai gyógymasszázs, vagy tantra masszázs

Hirdetések:  Iza-Bella

Kedves Vendégeim!

Szeretettel várlak a nyugalom szigetére, ahol mindennapi terheid és feladataid csomagját végre leteheted, kizárhatod a külvilágot, hogy maximálisan átadd magad az érintés csodájának. Fontos, hogy ne legyenek elvárásaid önmagaddal szemben, egyszerűen csak légy Te a befogadó energia.

Akár az energetikai gyógymasszázsomat, akár a tantrikus masszázst választod, ha rám hangolódsz és elengeded magad, akkor az ellazulás és a feltöltődés garantált. Megtapasztalhatod a finom női energiákat, gyengéd érintések formájában.

A energetikai gyógymasszázs számos jótékony hatással bír testedre és lelkedre egyaránt, nyugtatja az idegrendszert és feltölt energiával.

Az energiamasszázson belül plusz lehetőség a szépségmasszázs, amelyben arcvasalás, gyomorszűkítés, vagy cellulitisz kezelés is kérhető.

A tantra a felszabadultságban való kiteljesedés. A tantra masszázs lényege az érzékek és a szexuális energia felébresztése, az izgalmi állapot hosszantartó megélése, ezért különösen alkalmas szexuális problémák kezelésére.

Hagyd, hogy én legyek az irányító és végigkísérjelek ezen a csodálatos úton.

Téged várlak, ha elfogadod, hogy nálam minden lehetőség maximum lingamos kézi masszázzsal végződhet. Amit nem vállalok; a szex semmilyen formája, ápolatlan partner fogadása.

A higiénia számomra kiemelten fontos, tisztelj meg azzal, hogy ennek érdekében Te is mindent megteszel.

Ha nem veszem fel, elfoglalt vagyok. Később diszkréten visszacsörgök, ezért kérlek számkijelzéssel hívj!
Hétvégén csak előzetes egyeztetés alapján tudlak fogadni, ha legkésőbb péntekig egyeztetünk egy időpontot.

A bejelentkezést tanácsos egy nappal a tervezett időpont előtt megtenni.

Köszönöm szépen!

A találkozásunkig, szép napot kívánok!
hétfő: 10 - 19
kedd: 11 - 19
szerda: 10 - 19
csütörtök: 10 - 19
péntek: 10 - 19
szombat: 10 - 19
vasárnap: megbeszélés szerint

Kapcsolat:

Budapest, VI. kerület
06702420331
Üzenet Küldése
Energetikai gyógymasszázs, vagy tantra masszázsEnergetikai gyógymasszázs, vagy tantra masszázsEnergetikai gyógymasszázs, vagy tantra masszázs