Parfüm utánzatok

Katamasszázs

Hirdetések:  Katamasszázs

Köszöntelek Kedves Látogatóm!

Örülök hogy benéztél hozzám. Szeretnék bemutatkozni: Kata vagyok, 41 éves leszek, intelligens, érett hölgy. Okleveles masszőrként szeretnélek meginvitálni otthonomba, hogy ellazítsalak a fáradt hétköznapokban, vagy esetleg hétvégén, ha akkor van erre időd. Ígérem, nem árulok zsákba macskát! Teljes relaxálást, kikapcsolódást, és feltöltődést adok Neked. Beszélgető partnernek is jól funkcionáltam ezidáig. Remélem majd Te is meg leszel elégedve. Ha szereted a halk, lágy zenét, este kis illatos gyertyafényt, kellemes masszírozást, hívj bátran! Azonban azt tudd, hogy főállásban dolgozom, ezért csak a megadott időintervallumon belül tudok Veled kommunikálni.
A masszázs új masszőr ágyon történik, teljes testre hatóan. Közben megismerhetjük egymást, elmondhatod ha bánt valami...szívesen hallgatlak, és segítelek is.
A telefonodon kapcsold be kérlek a számkijelzés funkciót, mert másképp nem tudunk beszélni, sajnos nem veszem a hívásod. Bármi kérdésed van, nagyon szívesen válaszolok. Gyógy-és spormasszőri képzésem folyamatban, ezért később már fájdalmaiddal is fordulhatsz hozzám!

Várom kedves hívásod, hogy mindent meg tudjunk beszélni. Csókjaim: egy kedves negyvenes: Kata

Kapcsolat:

Budapest XIV.
702320421
Üzenet Küldése
KatamasszázsKatamasszázsKatamasszázs