Parfüm utánzatok

Gyengéd érintés-Flow Masszázs zeneszárnyon

Hirdetések:  Jucus

Üdv, Kedves látogató :)

Jucus masszázs oldalán jársz.
A szakszerű és odaadó érintés old, tölt, felemel és extázisba tol, elsimítja a lélek ráncait. - ha nyitott vagy legbelül.

Szeretet, áldás, a lélek nyugalma, belső csend.

***

Mi a Flow masszázs?
A zene és az érintés a két legősibb természetes gyógymód. Énekelünk és ölelünk, ha kitörően boldogok vagyunk. Ez a gondolatnélküli állapot, melyet a hangok és gyógyító érintés varázsa is előidézhet bennünk, elcsitítja az elme hullámzásait, felhangolja a szívcsakrát, növelheti önmagunkba, és a működő intuíciónkba vetett hitet. Ebbe a belső csendbe belépve hozzáférhetővé válik számunkra minden eszköz, amely jó szándékú terveinket támogatja, amellyel előbbre léphetünk saját szellemi utunkon, hogy intim kapcsolatba kerülhessünk érzéseinkkel, vágyainkkal, belső képeinkkel. Hogy aztán legyen mit elengedni, és tudjuk élni a jelenvalót.
A zeneszó alatt átadott flow-masszázs svéd-, thai-, ma-uri masszázselemekből építkezik, lágy kimozgatásokkal, hogy a "beragadt" ízületek is fellazuljanak.
Neked nincs más dolgod, mint elengedni magad. A masszázs hatására az izmok ellazulnak, a nedvkeringés felgyorsul, a szövetek friss vérhez, oxigénhez, s így energiához jutnak. Spontán öngyógyító folyamataink is áramlásnak indulnak, a szervezetünk regenerálódik, a hormonrendszer, a nyirokrendszer, az immunrendszer aktiválódik ott, ahol alulműködött, és a fölös energia elvezetődik ott, ahol túlműködött.

Ajánlom ezt a masszázst abban az esetben, ha érzelmi problémák, stressz, megoldatlan élethelyzetek nyomják a válladat. Ha épp kiutat, vagy egy jobb alternatívát keresel az életben. Ha szeretnél végre kikapcsolni, mert a kerék túl gyorsan forog benned. Figyeld meg az áramlást, éld meg a „most”ot, hogy legyen miből merítkezned, hogy legyen honnan továbblépned a jövőbe!


Néhány tudnivaló
Saját keverésű gyógyolajjal dolgozom, ezek nem tartalmaznak kőolajszármazékot, finoman beszívódnak, táplálják a bőrt! Az illóolajak finoman elernyesztik az érzékeidet
Kérlek, hogy a masszázsra lemosakodva érkezz.
A kezelés után lehetőséged van lezuhanyozni, ez plusz 300 Ft költséget jelent.
Ha valamilyen krónikus betegséged, allergiád, sebesülésed, vagy friss operációd van, erről mindenképpen tudnom kell. Miután megnyerted az árverést, az első kapcsolatteremtő e-mailben erre rá is fogok kérdezni.

…Légy jelen, …hangolódj fel, és érezd az áldásait annak, hogy mindezt, itt és most, megengedted magadnak!

Sok szeretettel várlak Téged, és kérdéseidet! Ha valamiben bizonytalan maradtál, ne hezitálj, keress bátran!

Kálmán Judit - USUI REIKI energiagyógyász, Thai- és Aromaterápiás masszőr, hangterápiás flow masszőr

Kapcsolat:

Budapest
06 20 20 88 126
Üzenet Küldése
Gyengéd érintés-Flow Masszázs zeneszárnyon