Parfüm utánzatok

Okleveles gyógymasszőr házhoz megy

Hirdetések:  Dakó László

Nevem Dakó László,
okleveles gyógymasszőr vagyok.


Munkámmal és tudásommal az embereknek megnyugvást, pihenést, tisztulást, testi-lelki regenerálódást nyújtok. Aki felfrissülni, stresszeitől megválva tisztulni, ellazulni és feltöltődni szeretne, jelentkezzen!


Orvos által diagnosztizált problémák egyénre szabott kezelése, ár megegyezés szerint. Kezelt problémák: fejfájás, nyak-, hátfájás, derékfájás, csípő, ...váll és egyéb ízületi problémák, idegbecsípődések, végtagzsibbadás, húzódások, izomgörcsök, izomfájdalmak, és ízületek kimozgatása.


Becsípődés:


A "becsípődés" akkor lép fel, ha két ízületi felület, illetve két csigolya között olyannyira csökken a távolság, hogy a közöttük lévő idegek már nem férnek el. Ilyenkor a két felület összepréseli az idegrostot, azaz fizikai nyomást gyakorol arra. Ezen nyomás egyfajta "zárlatot" hoz létre, amely részben hamis idegi-elektromos válaszokat eredményez az érintett végtagoktól, részben megakadályozza az azoknak küldött jelzések szabad áramlását. A központi idegrendszer így fals reakciókat kap, illetve nem tudja megfelelően vezérelni például a lábakat, vagy a karokat (és ezek részeit sem). Ez az oka annak, hogy zsibbadást, bizsergést, kisugárzó fájdalmat tapasztalunk végtagjainkban! Ezen probléma viszonylag könnyen orvosolható
Terápia: A megrövidült izmokat kilazítom és a problémát okozó szegmentet korrigálom. Itt sem hagyhatom szó nélkül az ortopéd szakemberrel való konzultáció és az RTG felvétel készítésének fontosságát .FIGYELEM HA BE VAN GYULLADVA NEM MASSZÍROZHATÓ.


Gyógymasszázs árak: kb.45-60 perc - problémától függ: 3.500- 4000 Ft+ + Kiszállási költség 1000-2000 Ft között időszaktól, távolságtól és parkolási lehetőségtől függően! Előre egyeztetett időpontban házhoz megyek a következő településeken: Pomáz és környéke (Pilisvörösvár, Szentendre,Leányfalu, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszántó, Pilisszentlélek,Solymár ,Dobogókő), Budapest (I, II, III. IV. V . VI. VII. XI, XII, XIII )kerületei. Családi kedvezmény, ha például 2+3 fő van és igényel masszázst, akkor 500 Ft személyeként levonok a kiszállási árából. Több infó itt:


http://gyogymasszazs1.mindenkilapja.hu/
Prosztata-,Lingam-,Jóni- masszázst NEM vállalok. Ezek mellett NEM vállalok semmiféle EROTIKUS szolgáltató masszázst.

Kapcsolat:

Pomáz
+36205721448
Üzenet Küldése
Okleveles gyógymasszőr házhoz megyOkleveles gyógymasszőr házhoz megyOkleveles gyógymasszőr házhoz megy