Parfüm utánzatok

Szabályzat

A Felhasználó, (hírdető) elfogadja a szerződési feltételeket, amennyiben hírdetést helyez el a weblapon.
Amennyiben a Felhasználó a szerződés rendelkezéseibe ütközően visszaél a szolgáltatással, a topmasszazs.hu jogosult hozzáférési jogait korlátozni, megszüntetni, valamint a felhasználóra vonatkozó és az általa közzétett adatokat, tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni.

Személyes adatok kezelése

A weboldal bizonyos részén esetlegesen személyes adatokat is megadhat. Ezek az adatok személyes adatoknak minősülnek, melyeket a topmasszazs.hu weboldal készítője és üzemeltetője az 1992. évi LIII. törvény előírásai szerint kezel, és tart nyilván. Ezek az adatok a hírdetésekben megjelennek, és ezt a Felhasználó tudomásul veszi.

Szerzői jogok

A Felhasználók által feltöltött tartalmat, és fényképeket a topmasszazs.hu tulajdonosa nem ellenőrzi, és ezekért felelősséget nem vállal. Amennyiben a weboldal üzemeltetőjének tudomására jut, hogy a Felhasználó által feltöltött bejegyzés, fénykép személyiségi jogot, vagy szerzői jogot sért, ezeket eltávolítja, és az elhelyezőtől a kára megtérítését követelheti.

Felelősség kizárás

Az oldalon megjelent hírdetések tartalmáért a topmasszazs.hu tulajdonosa nem vállal felelősséget. A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. Az ebből eredő károkért a topmasszazs.hu tulajdonosa nem vállal felelősséget.

A hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom, mely:

* jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül;
* nem a rovat jellegének megfelelő;
* szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért;
* erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;
* félelemérzetet kelt;
* fiatalkorú meztelen, vagy hiányos öltözetű embereket bemutató fénykép
* szexuális szolgáltatás hírdetése

1999. Évi LXXV törvény 11. paragrafusa kimondja:
"Tilos írásban, képben vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni."

Az ilyen jellegű tartalomért kizárólag a feltöltő felel, és a topmasszazs.hu oldal ezúton hívja fel a tisztelt Hírdetők figyelmét e törvények maradéktalan betartására.

Fenntartjuk a hirdetések törlésének jogát az alábbi esetekben:

* reklámtörvényi tilalmakba ütköző hirdetés,
* megtévesztő információt tartalmazó hirdetés,
* kategória helytelen apróhirdetés,
* jogsértést megvalósító hirdetés,
* duplikált hirdetések, spam hirdetések, nagy tömegben feladott hirdetések,
* tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú
* egy hirdetésben csak egy termék vagy szolgáltatás hirdethető meg

Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett információkért, és tartalmáért. A tartalmak eltávolításáról az üzemeltetőnek nem kötelessége a Felhasználót tájékoztatni.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Honlapon elhelyezett tartalomért a felhasználó felelősséggel tartozik, az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
A topmasszazs.hu szolgáltatását a Felhasználó a saját felelősségére használja.

 

Harcolj a spam ellen! Katt ide!