Parfüm utánzatok

Tantra erotikus masszázs

Hirdetések:  Zejtüne

Zejtüne vagyok érzéki,szakképzet,tapasztalt masszőz,aki már régóta elmerült a tantrikus masszázs rejtelmeiben. A távol-keletről származom, így az ősi keleti tantrikus bölcsességet, amely arra tanít bennünket, hogy használjuk megfelelő módon az élet, a szeretet és a szexualitás energiáit, már régóta van szerencsém ismerni
Ha ellátogatsz hozzám, szívesen megtanítalak a tantrikus életmódra, hogy szexuális energiáid optimális beosztásával intenzíven és a tudatod által irányítva éld meg a nemiség világát. Minden találkozásunkkor odafigyelek Rád, és igyekszem minden rezdülésedet lereagálni. A hangsúly azonban a masszázson, a Te kiszolgálásodon és kényeztetéseden van. Minden porcikád érezni fogja a tantra masszázs gyönyörét.. Tetőtől talpig, először hasadon, majd hátadon fekve megmasszírozlak, amitől teljesen felfrissülsz, és még az esetleges szervi bántalmaidat is jórészt orvosolni tudom, ha rám bízod magad.. A teljes feltöltődéshez és adott esetben a kielégüléshez ugyanis legalább egy,másfél óra szükséges.
A masszázs során erősebb és lágyabb fogásokat felváltva alkalmazok, érintések és simogatások váltják egymást különböző intenzitással, melynek során elidőzök minden testrészeden.

Kapcsolat:

Budapest
06203591651
Üzenet Küldése
Tantra erotikus masszázsTantra erotikus masszázsTantra erotikus masszázs