Parfüm utánzatok

Igazi LINGAM, Valós testmasszázs képzett, gyakorlott masszőz

Hirdetések:  Vivien39

.....
ÚJ SZÁMOM JÚLIUSTÓL: +36209780211
.....
Okleveles, gyakorlott masszőzként nem holmi olajos kenegetésben részesítelek, amit ha meguntam, fordulhatsz, és 3 perc alatt khmmm "kiverem". Ennek semmi köze a masszázshoz, az erotikához, igaz jobban hajaz rá, mint egy csésze kávé :D
Az EROTIKUS MASSZÁZS szakértelem, szexkultúra, empátia, gyengédség, viszont NEM SZEX!
Élvezem és szeretem a masszázst, de csak a kezeimmel végzem :) Kifejezetten örömmel tölt el, hogy látom, jó neked, amit nyújtok. Természetesen megérinthetsz, megsimogathatsz, de a bugyi marad! NINCS SZEX semmilyen alapon! Kérlek, ezt tartsd tiszteletben!

Lehetőségeim:

- SVÉD-FRISSÍTŐ/ WELLNESS/ TANTRA teljes test- vagy rész (hát-fej-kéz-talp) testmasszázs LINGAM masszázzsal, vagy hagyományos kézi levezetéssel 70/100 vagy 130 percben

A lehetőségeket variálhatjuk kedved szerint, de ha engem kérdezel,70 perces időtartam esetén javaslok 30 perc test- és 40 perc Lingam masszázst, akár popsikényeztetéssel is -ha szereted-. Ebben az esetben nagyjából az utolsó 10 percben egyik kezemmel a péniszt, a másikkal a prosztatát kényeztetem, és ezáltal következhet be egy rendkívül intenzív orgazmus.

- igazi LINGAM masszázs a teljes időben (40/70/100 percben), popsikényeztetéssel is


A masszázsokról ....

- SZERETET-NYUGTATÓ-WELLNESS masszázs:
Lágy zene, finom illat, aromaterápiás olaj, és gyengéd fogásokból álló testmasszázs kombinálása, ami feloldja a feszültséget, relaxáló hatású.

- SVÉD/Frissítő masszázs:
Simító, dörzsölő, gyúró, vibráló érintésekkel, fogásokkal történik az izmok átdolgozása és kilazítása. Segít feloldani a fájdalmat a gerinc, a váll, a hát és a nyak területén. Frissít, lazítja az izmokat és feltölt energiával.

- igazi TANTRA test-és LINGAM masszázs:
A Tantra masszázs a lassú gyönyör művészete. Azt adja, ami a mai Világunkban olyan nagyon hiányzik, az érintést, a gyengédséget, az érzékek felfedezését. Finom érintések sokasága, melynek során nincs más dolgod, mint magadra figyelni. Ez a masszázs nagyon intim és érzéki élmény, ami csak rólad szól.

A tantra része a LINGAM masszázs (20. századi elnevezése ESO - Extended Sexual Orgasm - elnyújtott szexuális orgazmus), 'mely egy különleges, intim masszázstechnika. Olyan erotikus kényeztetés, ahol nem a végkifejlet kap hangsúlyt, hanem az oda vezető út élvezete, ezzel feledhetetlen élményt nyújtva annak, aki kapja :)

Te a hátadon fekszel, teljesen meztelenül. Én a lábaid között foglalok helyet. Simogatva, meleg, illatmentes olajjal bekenlek. A mellkas, mellbimbók, combok finom érintésével kezdem a kényeztetést, majd a gát, a herék, a hímvessző és a popsi kerülnek masszírozásra.
Erősebb és lágyabb fogások, érintések, simogatások váltják egymást különböző intenzitással, el-elidőzve testrészeiden..
Mivel az egész felsőtested is kényeztetem, az erotikus élvezet mellett kellemesen felfrissülsz, a benned lévő stressz feloldódik, és ez az érzés hosszabb ideig megmarad, akár napokig érezhető.

Kapcsolat:

Budapest IX.
06205413607
Üzenet Küldése
Igazi LINGAM, Valós testmasszázs képzett, gyakorlott masszőzIgazi LINGAM, Valós testmasszázs képzett, gyakorlott masszőzIgazi LINGAM, Valós testmasszázs képzett, gyakorlott masszőz