Parfüm utánzatok

Érzéki, erotikus, professzionális tantra masszázs felsőfokon

Hirdetések:  massagewithme

Tapasztald meg a páratlan érzéki masszázs művészetét. Érzéki, erotikus, professzionális tantra masszázs felsőfokon.
Ez egy intim masszázs, amely magában foglalja a rendkívül érzéki interakciót. Érezni fogod a teljes nyugodtságot, de a masszázs felkelti a mély érzéki vágyaidat. Ha eljössz, akkor egy felejthetetlen élményben lesz részed. Elviszlek téged egy érzéki világba.
Ha fáradtnak érzed magad egy hosszú munkanap vagy találkozó után, boldogan segítek egy kellemes és egészséges megoldást találni arra, hogy újra visszanyerd a megfelelő egyensúlyt. Nálam megtalálod a teljes kikapcsolódást, harmóniát, és elégedett leszel. Diszkrét, nyugodt környezetben, lágy zene mellett tudsz lazítani és feltöltődni. A masszázs előmelegített, speciális masszázskrémmel történik. A gyertyák fénye és a halk zene biztosítja a megfelelő hangulatot.
Budapest szívében, a 11. kerületben tudlak fogadni, hétköznap 10:00-18:00 óra között. Kérlek, nézd meg a weboldalamat, ott több információt találsz rólam:
www.massagewithme.com

Kapcsolat:

Budapest XI.kerület
+36203550188
Üzenet Küldése
Érzéki, erotikus, professzionális tantra masszázs felsőfokonÉrzéki, erotikus, professzionális tantra masszázs felsőfokonÉrzéki, erotikus, professzionális tantra masszázs felsőfokon